Passie voor muziek

In Breda woont de 43-jarige Adriaan Gerrit-Jan Koetsier, beter bekend als DJ Janoesj.

Een gepassioneerd muziekliefhebber, internet-DJ en oprichter/eigenaar van artiestenbemiddelingsbureau Janoesj Promotions Nederland.

 

 

Janoesj Promotions Nederland.

Uit passie voor het muziekvak is Janoesj in januari 2016 een artiestenbemiddelingsbureau begonnen onder de naam Janoesj Promotions Nederland. Hij wil hiermee een brug slaan tussen (beginnende) artiesten en belanghebbenden. Een organisatie op non-profit basis waar de liefde voor muziek en de promotie van artiesten de boventoon voeren. Hij geeft aan volgens 3 doelstellingen te werken: 

1.De brug kleiner te maken tussen artiesten en hun fans, dus betaalbare artiesten, en mensen die graag de artiesten zien optreden.

  1. Ontdekken van nieuw jong talent en hen een goed en degelijk platform geven mits

 ze in de toekomst echt het artiestenvak in willen.

  1. Alles is enkel om naamsbekendheid te doen, wij werken zonder winstbejag. Er wordt geen geld verdiend over de ruggen van de diverse artiesten, die inmiddels met de organisatie in zee zijn gegaan.

Janoesj Promotions Nederland maakt inmiddels een turbulente groei door, het wordt inmiddels een organisatie die diep in de Nederlandse muziekwereld geworteld is. Een organisatie, geleid door Jan Koetsier, een man met pure passie voor muziek, artiesten en muziekliefhebbers.

Passie voor muziek

REGIO  |  21 april 2016   |  Door , Dichtbijmeeschrijver

Artikel geschreven door Johan Arts